Oppussing Og Deg: Tips For Et Bedre Hjem

Så du føler deg litt nedslått om hjemmet ditt. Mange går gjennom perioder hvor de ønsker å rive alt ut og starte på nytt, eller de vil bare flytte. Saken er at du alltid kan gjøre hjemmet ditt bedre. Hvorfor ikke prøve ut noen av tipsene i denne artikkelen?

Isoler hjemmet ditt for å spare energi og senke varme- og kjøleregningen. Sjekk loftet, samt vinduer og dører. Eventuelle lekke flekker bør fikses. Værstripping kan legges til dører og vinduer, og ny isolasjon kan legges til loftet. Du ønsker å holde luft som du betalte for å varme eller kjølig, inne i hjemmet.

Bytt dørhengsel som en start på oppussingsprosjektene dine. Det er enkelt å kjøpe dørhengsler på et hvilket som helst oppussingssenter. Alt du trenger å gjøre er å ta hengslet fra hverandre, og deretter sørge for at hver side er riktig festet til både veggrammen og døren. Sett hengslet sammen ved å skyve i pinnen.

Tenk å legge koordinert metall inventar til bad for å gjøre dem ser mer moderne uten å bruke for mye. Attraktive gardinstenger, toalettpapir holdere, håndkle stativer og skap knotter er tilgjengelig i ulike matchende utførelser og former. Det er mange koordinerende utseende som kan kjøpes som en komplett pakke som er installert i løpet av timer.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, kan du bestemme deg for å ikke installere et svømmebasseng. Mens de er ønskelig, vil det koste deg betydelige mengder penger i vedlikehold, og det kan vise seg å være avskrekkende for fremtidige kjøpere som ikke vil ha problemer. Et unntak fra dette ville være i et hjem hvor et svømmebasseng er nesten forventet, for eksempel i Florida eller Arizona.

Du trenger ikke å kaste ut den gamle flettet patio møbler. Jada, kan det være oppstå, men du kan gjøre dem gode som nye. Bytt ut den gamle puter, eller sy et nytt deksel for dem. Kjøp noen billige spray maling i sjokkerende svart eller elegant hvit og spray din flettet satt i den valgte fargen. Sørg for å ha en beskyttende maske over munnen for sikkerhet. Dette kan gjøre din patio sett ser bra ut som ny og gi deg en grunn til å tilbringe dagen utendørs.

Gi badet et unikt preg ved å bestemme seg for et tema. De fleste tilbringer timer på badet, men bortsett fra de koordinerte fargene, synes ingenting å være unikt. Kom opp med morsomme temaer som pirat, under havet, på stranden, eller skipbrudd. Å finne tilbehør til ideen din kan være morsomt og gi badet en følelse av personlighet.

Det er få oppgaver som er mer tilfredsstillende enn å forbedre hjemmet ditt. Hver forbedring lyser dagen din eller gjør hverdagen enklere. Du vil være stolt når venner eller slektninger besøker og legger merke til hva du har gjort. Så hvorfor ikke finne litt tid til å utføre ett eller to av forslagene du nettopp har lest om? Du vil bli glad for at du gjorde det.

Lett Å Forstå HVAC-Ideer

Bli Utdannet Om Hvac Med Disse Enkle Å Følge Tipsene

Hvis ovnen slutter å virke en kald vinterdag, må du få den reparert med en gang. Det samme gjelder hvis klimaanlegget gir ut under en hetebølge. I noen tilfeller kan det hende du trenger et helt nytt VVS-system. Denne artikkelen har nyttig informasjon for å håndtere disse problemene.

Se til naboene og familien for å få anbefalinger fra gode VVS-spesialister. Sannsynligvis er det noen du kjenner som allerede har gjort massevis av undersøkelser. Bruk denne kunnskapen for å hjelpe deg med å få den beste spesialisten du kan. Dette kan også spare deg for mange timer med forskningstid og penger.

Når du klipper gresset, må du sørge for at klipperen ikke kaster utklipp mot utendørsenhetene. I stedet må du sørge for at gresset skyter i motsatt retning. Sørg for at du beveger deg rundt på enheten og blåser bladene fra den mens du blåser bladene.

Få service på HVAC-systemet to ganger per år. Det er best å sjekke den før du slår den på for sommeren og igjen for vinteren. Denne typen hvis forebyggende vedlikehold er svært nødvendig for å avverge dyre problemer fra å komme din vei.

Du bør være sikker på å bytte luftfilter til HVAC-systemet en gang hver sjette måned. Forsømmelse av dette kan føre til at støvpartikler tetter til luftkanalene. I sin tur vil ikke systemet ditt fungere skikkelig, og du vil finne at regningene dine går opp. Det er verdt å bruke tiden på å rengjøre filtrene.

Hvis du for øyeblikket har en manuell termostat, bør du vurdere å installere en programmerbar. Du kan stille inn systemet ditt for forskjellige temperaturer, avhengig av tidspunkt på dagen og om noen er hjemme. Du kan også stille inn øvre og nedre temperaturinnstillinger for å tillate et behagelig temperaturområde, slik at oppvarming og kjøling ikke slår inn når det ikke er behov for det.

Når du sammenligner nytt HVAC-system, må du se på energivurderingen for hver enhet. Jo høyere de er, jo bedre blir de. Effektivitet vil ikke bare gjøre ditt hjem komfortabelt raskere, men det vil spare deg for energiregningene når du kjører den nye enheten.

Enten du har et klimaanlegg i et vindu eller utenfor hjemmet, må du huske å holde det i skyggen. Jo kjøligere luften rundt den, og jo kjøligere selve kondensatoren, jo lettere blir det også å holde luften inne i hjemmet.

Forsikre deg om at ting ikke blir for varme eller kalde der termostaten din er. Enhver elektronikk eller varmekilde som lamper eller fjernsyn i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at den kjører klimaanlegget lenger enn nødvendig, og kaster bort energi og penger.

Å holde hjemmets HVAC-system i orden er et must hvis du vil unngå ekstreme varme og kulde. Det kan imidlertid være vanskelig å sortere gjennom alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg. La informasjonen du har lest her, styre ditt neste kjøp av et HVAC-system.

HVAC: Hva Du Bør Vite Før Du Begynner

Når det gjelder å velge et HVAC-system, er det mange beslutninger som skal tas. Mens du ofte kan stole på veiledningen fra en utdannet fagperson, er det godt å ha grunnleggende kunnskaper, slik at du er komfortabel med å vite at du ikke kjøper for mye. Denne artikkelen inneholder noen grunnleggende HVAC-forhold som vil hjelpe deg å være en utdannet kjøper.

Hvis du må ansette noen som hjelper deg med HVAC-systemet ditt, må du huske å lære om alle kravene staten har lovfestet angående lisensiering og forsikring. Du må kunne be alle du planlegger å ansette om de oppfyller disse kravene før du ansetter dem.

Når du klipper gresset, må du ikke dekke utendørsenhetene dine med utklipp. Rett gressklippene i en retning vekk fra HVAC-enheten. Gjør det samme når du blåser snø eller løv.

Hvis fordamperspolen din, som er funnet inne i hjemmet, blir skitten, mister enheten effektiviteten. Bare skyv av frontpanelet på ovnen og sjekk at spolen er tørr. Bruk et penselfeste på et vakuum, og rengjør spolen forsiktig for støv eller annet rusk.

Slå av klimaanlegget hvis ingen er hjemme. Huset vil bare varme opp til et visst nivå, og et anstendig HVAC-system kan raskt kjøle ned dette når du er hjemme. Det er bortkastet penger og energi å la oppvarmingen eller avkjølingen kjøre fullstendig mens du er borte.

Vurder alle alternativene før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare avkjøle visse rom, bruke husvifter eller til og med bruke et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du setter opp, desto mindre vil du bruke på strømregninger over tid når du bruker det.

Administrer varmestrømmen til hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe VVS-systemet ditt. I de varmere månedene kan du bruke gardiner, gardiner og persienner for å blokkere vinduer som vender mot sola, for å hindre at varmen bygger seg opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solbelyste vinduer slipper inn lys og varme i løpet av de kaldere månedene.

Tenk på hvor lenge et gitt HVAC-selskap har eksistert før du gir dem din virksomhet. Bedrifter som har drevet lenge er lettere å vurdere. Det er risikabelt å ansette noen som ikke har lang historie.

Enten du har et klimaanlegg i et vindu eller utenfor hjemmet, må du huske å holde det i skyggen. Jo kjøligere luften rundt den, og jo kjøligere selve kondensatoren, jo lettere blir det også å holde luften inne i hjemmet.

Å kjøpe en HVAC er vanligvis forvirrende, men du er nå bevæpnet med den informasjonen du trenger. Bruk den når du diskuterer dine valg med en profesjonell for å gjøre kjøpsprosessen enklere og sluttresultatet du er fornøyd med. Dette vil bidra til å gjøre hjemmet ditt behagelig hele året.

Lurer Du På Hva Du Trenger Å Vite Om Å Kjøpe HVAC- Utstyr ? Les Dette!

HVAC-enheten din kan betraktes som hjertet og sjelen i hjemmet ditt. Når ovnen eller klimaanlegget pumper ut behagelig luft, fører kanalene den dit du bor i hjemmet. For å sikre at det fungerer for deg slik du ønsker det, sjekk ut tipsene nedenfor.

Forsikre deg om at du sjekker filtrene i klimaanlegget. Dette er viktig fordi det å sjekke filtrene dine kan utgjøre forskjellen mellom rimelige reparasjoner og dyrere på linjen. Prøv å legge den inn i den månedlige timeplanen din, slik at du ikke glemmer å sjekke filtrene regelmessig.

Ikke bli overrasket om HVAC-entreprenøren du velger, foretar en evaluering av hjemmet ditt. Enhver god entreprenør vil bruke tid på å se på systemet du har for øyeblikket og hva behovene er for ditt hjem. De vil også se på kanalsystemet ditt og se etter luftlekkasjer.

Forsikre deg om at du regelmessig rengjør rusk som kan bygge opp på eksterne kondensatorenheter. Spesielt etter dårlig vær, bør du inspisere enheten. Overoppheting kan oppstå, noe som vil være problematisk.

Smør oljeportene på kondensatoren en gang hvert år. Porten har vanligvis enten en gummi- eller metallhette på toppen av den. Plukk ut en SAE 20-type olje fordi den ikke har noe vaskemiddel, er lett, og du bør legge rundt 10 dråper i portene, men ta den dit de ikke blir for fulle.

Du vil plassere kompressorenheten i et skyggelagt område. Enheten din trenger ikke å jobbe så hardt for å kjøle inneluften hvis luften den suger fra er kjøligere.

Forsikre deg om at vekselstrømmen er slått av når du ikke bruker den. Huset vil bare varme opp til et visst nivå, og et anstendig HVAC-system kan raskt kjøle ned dette når du er hjemme. Den bruker mer strøm hvis du holder den i gang.

Unngå at hjemmet ditt blir veldig varmt. Selv de beste klimaanleggene kan bare avkjøle hjemmet ditt omtrent 20 grader Farenheit. Hvis hjemmet ditt blir 100F eller mer, vil det bare avkjøles til omtrent 80F. Dette er ikke en trygg og behagelig temperatur for deg å sove i.

Hvis du har et vindus klimaanlegg, må du sjekke og se om det har en energisparer-knapp. Bruk i så fall den! Dette slår av viften når enheten ikke kjøler luften, noe som kan spare deg for så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Leter du etter en effektiv måte å kjøle hjemmet ditt på? Vurder å installere en fordampningskjøler for hele huset. De bruker vann til å avkjøle luft i stedet for tradisjonelle kjemiske kjølevæsker, og bruker tonn mindre energi til å kjøle hjemmet ditt enn de andre enhetene. Når det er sagt, fungerer de best i tørre klimaer og ikke i det fuktige.

Disse tipsene hjelper deg med å holde HVAC-systemet i god form hele tiden du bor hjemme. Skriv ut dette og besøk det en gang i året, slik at du vet hva du trenger å gjøre. Jo mer innsats du legger inn i hjemmet, desto mer nytte får du av det.