Oppussing Og Deg: Tips For Et Bedre Hjem

Så du føler deg litt nedslått om hjemmet ditt. Mange går gjennom perioder hvor de ønsker å rive alt ut og starte på nytt, eller de vil bare flytte. Saken er at du alltid kan gjøre hjemmet ditt bedre. Hvorfor ikke prøve ut noen av tipsene i denne artikkelen?

Isoler hjemmet ditt for å spare energi og senke varme- og kjøleregningen. Sjekk loftet, samt vinduer og dører. Eventuelle lekke flekker bør fikses. Værstripping kan legges til dører og vinduer, og ny isolasjon kan legges til loftet. Du ønsker å holde luft som du betalte for å varme eller kjølig, inne i hjemmet.

Bytt dørhengsel som en start på oppussingsprosjektene dine. Det er enkelt å kjøpe dørhengsler på et hvilket som helst oppussingssenter. Alt du trenger å gjøre er å ta hengslet fra hverandre, og deretter sørge for at hver side er riktig festet til både veggrammen og døren. Sett hengslet sammen ved å skyve i pinnen.

Tenk å legge koordinert metall inventar til bad for å gjøre dem ser mer moderne uten å bruke for mye. Attraktive gardinstenger, toalettpapir holdere, håndkle stativer og skap knotter er tilgjengelig i ulike matchende utførelser og former. Det er mange koordinerende utseende som kan kjøpes som en komplett pakke som er installert i løpet av timer.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, kan du bestemme deg for å ikke installere et svømmebasseng. Mens de er ønskelig, vil det koste deg betydelige mengder penger i vedlikehold, og det kan vise seg å være avskrekkende for fremtidige kjøpere som ikke vil ha problemer. Et unntak fra dette ville være i et hjem hvor et svømmebasseng er nesten forventet, for eksempel i Florida eller Arizona.

Du trenger ikke å kaste ut den gamle flettet patio møbler. Jada, kan det være oppstå, men du kan gjøre dem gode som nye. Bytt ut den gamle puter, eller sy et nytt deksel for dem. Kjøp noen billige spray maling i sjokkerende svart eller elegant hvit og spray din flettet satt i den valgte fargen. Sørg for å ha en beskyttende maske over munnen for sikkerhet. Dette kan gjøre din patio sett ser bra ut som ny og gi deg en grunn til å tilbringe dagen utendørs.

Gi badet et unikt preg ved å bestemme seg for et tema. De fleste tilbringer timer på badet, men bortsett fra de koordinerte fargene, synes ingenting å være unikt. Kom opp med morsomme temaer som pirat, under havet, på stranden, eller skipbrudd. Å finne tilbehør til ideen din kan være morsomt og gi badet en følelse av personlighet.

Det er få oppgaver som er mer tilfredsstillende enn å forbedre hjemmet ditt. Hver forbedring lyser dagen din eller gjør hverdagen enklere. Du vil være stolt når venner eller slektninger besøker og legger merke til hva du har gjort. Så hvorfor ikke finne litt tid til å utføre ett eller to av forslagene du nettopp har lest om? Du vil bli glad for at du gjorde det.

Lett Å Forstå HVAC-Ideer

Posted in Hjemmeoppussingstips.