HVAC: Hva Du Bør Vite Før Du Begynner

Når det gjelder å velge et HVAC-system, er det mange beslutninger som skal tas. Mens du ofte kan stole på veiledningen fra en utdannet fagperson, er det godt å ha grunnleggende kunnskaper, slik at du er komfortabel med å vite at du ikke kjøper for mye. Denne artikkelen inneholder noen grunnleggende HVAC-forhold som vil hjelpe deg å være en utdannet kjøper.

Hvis du må ansette noen som hjelper deg med HVAC-systemet ditt, må du huske å lære om alle kravene staten har lovfestet angående lisensiering og forsikring. Du må kunne be alle du planlegger å ansette om de oppfyller disse kravene før du ansetter dem.

Når du klipper gresset, må du ikke dekke utendørsenhetene dine med utklipp. Rett gressklippene i en retning vekk fra HVAC-enheten. Gjør det samme når du blåser snø eller løv.

Hvis fordamperspolen din, som er funnet inne i hjemmet, blir skitten, mister enheten effektiviteten. Bare skyv av frontpanelet på ovnen og sjekk at spolen er tørr. Bruk et penselfeste på et vakuum, og rengjør spolen forsiktig for støv eller annet rusk.

Slå av klimaanlegget hvis ingen er hjemme. Huset vil bare varme opp til et visst nivå, og et anstendig HVAC-system kan raskt kjøle ned dette når du er hjemme. Det er bortkastet penger og energi å la oppvarmingen eller avkjølingen kjøre fullstendig mens du er borte.

Vurder alle alternativene før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare avkjøle visse rom, bruke husvifter eller til og med bruke et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du setter opp, desto mindre vil du bruke på strømregninger over tid når du bruker det.

Administrer varmestrømmen til hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe VVS-systemet ditt. I de varmere månedene kan du bruke gardiner, gardiner og persienner for å blokkere vinduer som vender mot sola, for å hindre at varmen bygger seg opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solbelyste vinduer slipper inn lys og varme i løpet av de kaldere månedene.

Tenk på hvor lenge et gitt HVAC-selskap har eksistert før du gir dem din virksomhet. Bedrifter som har drevet lenge er lettere å vurdere. Det er risikabelt å ansette noen som ikke har lang historie.

Enten du har et klimaanlegg i et vindu eller utenfor hjemmet, må du huske å holde det i skyggen. Jo kjøligere luften rundt den, og jo kjøligere selve kondensatoren, jo lettere blir det også å holde luften inne i hjemmet.

Å kjøpe en HVAC er vanligvis forvirrende, men du er nå bevæpnet med den informasjonen du trenger. Bruk den når du diskuterer dine valg med en profesjonell for å gjøre kjøpsprosessen enklere og sluttresultatet du er fornøyd med. Dette vil bidra til å gjøre hjemmet ditt behagelig hele året.

Posted in Hjemmeoppussingstips.